У міськраді не помітили незаконну парковку по Великій Пермській, яку будують майже рік

Управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Кропивницького і заступник міського голови Олександр Грабенко під час перевірки не зафіксували жодних будівельних робіт на місці майбутньої парковки за адресою вул. Велика Пермська 11/2, яку зводять без жодних дозволів та погоджень з жовтня 2016 року.

Про це сказано у відповіді на звернення місцевого мешканця Дмитра до контролюючих органів міської ради.

“За результатами позапланової перевірки головним спеціалістом відділу інспекційної роботи та дозвільних процедур Управління встановлено, що жодні будівельні роботи за вищевказаними адресами на проводяться. … Управління не має правових підстав для здійснення заходів державного архітектурно-будівельного контролю”, – йдеться у відповіді.

Кропивничанин звернувся до міської ради з приводу законності будівництва цієї парковки 19 серпня, після того, як 16 серпня, після тривалої перерви, там продовжили будівельні роботи.

фото Дмитра Савранського

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2016 року за адресою вул. Верхня Пермська 11/2, підприємець В’ячеслав Волошаненко почав будувати незаконну стоянку, бо у аптеки, власники якої орендують у нього приміщення, немає прибутків. Взяти дозволи на розміщення цього об’єкту в міськраді та погодження від поліції Волошаненко забув. Крім того, майбутня парковка, за планами ініціатора будівництва, має зайняти частину тротуару.

Патрульна поліція Кропивницького також підтвердила незаконність зведення парковки по вул. Великій Пермській 11/2 і пообіцяла притягнути до адмінвідповідальності ініціатора будівництва.

25.10.2016

Однак, після нетривалої паузи підприємець продовжив зведення незаконної парковки. Вже через півроку після початку встановлення незаконної заїздної кишені, у Кропивницькому міська влада згадала, що з цим об’єктом треба щось вирішувати.

А 16 серпня цього року міській владі та поліції знову довелося зупиняти будівництво незаконної парковки по вул. Великій Пермській.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар