Кропивницькі моделі рекламують Fashion Week Brooklyn на сторінках нью-йоркського журналу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Світлини кропивницьких моделей опублікували в журналі “Solismagazine” (New York) на афіші Fashion Week Brooklyn. На фото – колекція молдовської дизайнерки Ольги Туркіної “Золота клітка”, зйомка якої відбувалася у Кропивницькому.

Директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська розповіла Першій електронній, що Ольга Туркіна невдовзі привезе свою нову розширену колекцію на конкурс дизайнерів “Мода без кордонів”, який відбудеться у Кропивницькому 21 квітня.

Це уже не перша публікація кропивницьких моделей у одягу від Ольги Туркіної на сторінках закордонних глянців. Молдовська дизайнерка Ольга Туркіна приїздила у Кропивницький наприкінці минулого року спеціально для того, щоб зробити тут фотосесію колекції “Золота клітка”. На фотосесії працювало 4 моделі Катя Бикова, Ліза Хохлова, Маша Мельничук і Маша Клименко. У травні 2017 у Нью-Йорку вийшов у світ журнал, на сторінках якого розміщені світлини кропивницьких моделей із цього фотосету. А ще власниця бренду “OTO TURKINA” уже декілька років поспіль презентує свої колекції під час конкурсу дизайнерів “Мода без кордонів”.

Невдовзі відбудеться цьогорічний конкурс “Мода без кордонів” – місце проведення буде повідомлено згодом.

Моделі: Маша і Ліза /MIX models /
 Дизайнер: Ольга Туркіна (Молдова)
 Візаж: Жанна Щеголкова
 Фото: Віка Мазур і Сергій Покидов /студия UkieArt/

14993475_1464615023568064_3924093472954506547_n
капсульна версія колекції, яку побачить Кропивницький 21 квітня
Поширити:

Залишити коментар:

коментар