Кропивницькі моделі в одязі дизайнера з Молдови красуються на сторінках нью-йоркського журналу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як повідомляла Перша електронна, у грудні минулого року дизайнерка Ольга Туркіна приїздила у Кропивницький, аби зробити фотосет своєї нової колекції “Золота клітка”. Цього тижня у Нью-Йорку вийшов у світ журнал, на сторінках якого розміщені світлини кропивницьких моделей із цього фотосету.

Про це Першій електронній повідомила директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська.

“Ми уже декілька років співпрацюємо зі фотостудією “UkieArt”. Фотографи – Віка Мазур і Сергій Покидов – майстри своєї справи і їхні роботи часто розміщують у закордонних виданнях. У нас в архіві є уже декілька обкладинок та розворотів із фотографіями наших моделей у подібних журналах. Тепер у нью-йоркському “SOLIS MAGAZINE” опублікували 6 розворотів зі світлинами наших моделей. Це один із найвідоміших журналів у Нью-Йорку. Коштує він 85 доларів”, – розповідає Олена Рудковська.

Молдовська дизайнерка Ольга Туркіна приїздила у Кропивницький наприкінці минулого року спеціально для того, щоб зробити тут фотосесію колекції “Золота клітка”. На фотосесії працювало 4 моделі Катя Бикова, Ліза Хохлова, Маша Мельничук і Маша Клименко.

“Це вже друга публікація мого одягу в журналі такого рівня – перша була в “Promo Magazine”. Це також нью-йоркський журнал, але то була інша колекція “Відлуння епох”, яку відзняв чудовий фотограф Сергій Покидов і його команда в шикарному місті Чикаго, де проходив показ колекції на “UAMODNA fashion Show”, – розповідає Першій електронній дизайнерка Ольга Туркіна, – Для другої публікації (журналу “SOLIS Magazine”) робили фотосесію у Кропивницькому. Тут неймовірна команда. У даній фотосесії була представлена ​​нова колекція “Golden Cage” (“Золота клітка”), яку я демонструвала на конкурсі “Мода без кордонів”. Коли я побачила публікацію, я була в захваті. Дуже приємно побачити свою колекцію, надруковану в журналі такого рівня. Для мене це дуже висока оцінка моєї творчості і, дивлячись на ці результати хочеться створювати нові колекції і йти до своєї мрії”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар