У Бобринці відбулася акція «Святий Миколай іде до дітей»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

19 грудня у Бобринці відбулася благодійна акція під назвою «Святий Миколай іде до дітей», яку п’ять років тому започаткував народний депутат України Станіслав Березкін.

Для дітей з прийомних родин влаштували святковий концерт, де вручили солодкі подарунки. Гарний настрій та позитивні емоції подарували місцеві артисти.

А представник благодійного фонду «Добротвір» Геннадій Солдецький передав вітання від народного депутата Станіслава Березкіна та побажання миру, здійснення усіх мрій та задумів.

Маленькі вихованці Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату теж не залишилися без уваги і отримали солодкі сюрпризи від «Добротвору».

004

005

006

007

001

002

003

19 грудня в обласному театрі ляльок для кропивницьких школярів показали виставу “Айболить та Бармалей”. По закінченню дійства на малечу чекали солодкі подарунки від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”. П’ятий рік поспіль до новорічних свят діти отримують подарунки у рамках акції “Святий Миколай іде до дітей”, ініційованої народним депутатом України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар