Для охорони новорічної ялинки в Олександрії встановили казковий будинок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Моя Олександрія

Штучну ялинку на Соборній площі в Олександрії вже зібрали. Також встановили нижню декоративну огорожу і “казковий будиночок” для охорони.

Як повідомляє Моя Олександрія, дерево прикрасять в найближчі дні. Сьогодні вже вішають гірлянди і підключають електрику.

“На святкову ялинку повісять 950 м електричних гірлянд і 294 іграшки, з яких 52 нові (їх придбали цього року), і 17 – відновлені вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості. Відновлені іграшки повісять внизу, щоб діти могли бачити свою працю. Можливо, це стане і моральним натяком любителям стріляти по прикрасам”, – пише Моя Олександрія.

Відкриття ялинки планується 19 грудня.

7d3e8b05a7df_1

2fd553817eac

Нагадаємо, 7 грудня на площі Героїв Майдану фахівці КП “Міськсвітло” почали встановлювати каркас головної ялинки області. Але через хуліганів у Кропивницькому гальмується встановлення новорічної ялинки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар