У Кропивницькому шукають акторів для експериментального фільму про кохання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Цієї осені кропивницький гурт EFIR планує зняти свій перший кліп на авторську пісню «Тримай». У якості тізеру до кліпу гурт знімає короткометражну експериментальну стрічку, чого раніше не було у історії музичної індустрії. І зараз гурт шукає акторів. “Кастинг” проходитиме в соцмережах – треба опублікувати своє фото з хештегом #тримайкохання.

За задумом режисера, Олексія Гріновського, фільм розкриватиме справжні, щирі почуття людей один до одного. Більше того, він охопить любов у найширшому розумінні цього слова. Але фільм не зможе бути черговою історією зі стандартним фіналом, оскільки ні учасники гурту, ні навіть сам режисер ще не знає до чого може привести цей експеримент.

Так, саме «експеримент», оскільки до участі в ньому запрошуються всі бажаючі. Суть його в тому, щоб відобразити реальні емоції людей, яким пропонують пройти буденне, але не просте випробування. Щоб дізнатися про що саме мова, ви можете дочекатися прем’єри, або стати героєм стрічки. Що саме потрібно буде зробити всі учасники будуть дізнаватися тільки на знімальному майданчику задля чистоти експерименту.

Для того щоб стати учасником, потрібно повідомити про своє бажання у одній з соціальних мереж. Кожен бажаючий на своїй сторінці (ФБ, ВК, Інстаграм) має опублікувати своє фото з хештегом #тримайкохання.

EFIR - дуже молода і, не зважаючи на стриманість у проявах, дуже амбітна команда. Відкинувши тотальне прагнення виділятися, їх творчість чи-тається як традиційний Rock-sound. Фіналісти всеукраїнського фестивалю "Червона рута" 2017 р.; переможці конкурсу ШеПісня2017.  

Олексій Гріновський - український режисер, що працював із зірками шоубізнесу різних країн, чиї роботи транслюються на телеканалах всього світу та на багатомільйонну аудиторію. Зйомки заплановані на кінець жовтня та початок листопада.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар