Кропивницькі депутати розглянуть питання, які накопичилися через зрив попереднього засідання

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 15 березня, депутати міської ради погодили рішення про розгляд 38 додаткових господарських питань, які накопичилися через зірване засідання 21 лютого.

“Оскільки 21 лютого не відбулося засідання міської ради, на сьогодні накопичилося близько сотні питань, які потрібно розглянути”, – наголосив міський голова Андрій Райкович.

Він запропонував внести зараз до порядку денного 38 господарських питань і розглянути їх на окремому засіданні цієї сесії. Більшістю голосів депутати погодили це рішення.

Нагадаємо, восьме засідання сесії міської ради Кропивницького, заплановане на 21 лютого, так і не розпочалося. Депутати не змогли дійти згоди щодо порядку денного і після обідньої перерви секретар міськради оголосив про перерву у засіданні, під час якої буде проведено узгоджувальну нараду з усіма фракціями міської ради. Нарада відбулася вчора, 14 березня. Депутати дійшли згоди і призначили засідання на сьогодні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар