Кропивницький міський голова та депутати дійшли згоди: засідання сесії відбудеться завтра

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Засідання восмої сесії міської ради Кропивницького таки відбудеться завтра, 15 березня.

Таке рішення було прийняте сьогодні, 14 березня, на погоджувальній нараді міського голови з головами фракцій та партій міськради.

Секретар міської ради Андрій Табалов зазначив, що сесія буде проходити у декілька засідань, але потрібно проголосувати за порядок денний, який був опублікований на сайті міськради.

“Наразі назбиралося багато земельних питань. І через те, що ми не голосуємо люди мають фінансові збитки”, – сказав секретар міськради.

Андрій Райкович також підтримав ідею голосування за опублікований порядок денний, тому що з ним вже встигла ознайомитися громадськість та депутати.

“Нинішня сесія має господарський характер. Ніхто не буде виносити на голосування питання, які невідомі депутатам. Спочатку за основу потрібно прийняти опублікований порядок денний, а потім додавати до нього питання, як і зазначено у регламенті”, – наголосив міський голова.

Очільник міста попросив депутатів відкинути всі політичні аспекти і попрацювати на завтрашній сесії на благо громадян.

Нагадаємо, минуле засідання міської ради Кропивницького, яке планували провести 21 лютого, не відбулося. За відсутності міського голови, під головуванням секретаря міськради, депутати не знайшли спільної мови щодо порядку денного і не змогли затвердити свій план дій на поточну сесію.

У Кропивницькому так і не розпочали засідання восьмої сесії міськради

Міський голова Кропивницького: засідання міськради – не місце для партійних прапорів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар