По вул. Добровольського у Кропивницькому горіла квартира. Госпіталізовано 3-річну дитину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 березня, близько 11:00 по вул. Добровольського у Кропивницькому загорілася квартира. Звідти винесли непритомну дитину.

Про це Першій електронній повідомили місцеві мешканці.

“Пожежі не видно було, але було багато диму, – розповів кропивничанин Геннадій, – Я гуляв із собакою і побачив дим із сусіднього будинку. Люди викликали “швидку” і пожежників. Як виявилося, у квартирі була ще дитина років чотирьох. На місце прибули також патрульні. Поліцейський почав робити дитині штучне дихання, а ще один чоловік – непрямий масаж серця. Непритомного хлопчика забрала “швидка”.

У прес-службі У ДСНС області підтвердили, що виклик за цією адресою був, але сусіди та поліцейські оперативно ліквідували пожежу ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Пізніше прес-служба патрульної поліції повідомила, що медики обласної лікарні констатували смерть 3-річної дитини. Ймовірною причиною пожежі називають електрообігрівач.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар