Міський голова Кропивницького: засідання міськради – не місце для партійних прапорів

Сьогодні, 13 березня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міськради Андрій Табалов організували брифінг для журналістів присвячений проведенню майбутнього засідання органу місцевого самоврядування.

За словами Райковича, сесійне засідання планують організувати у середу, 15 березня.

Очільник міста закликав усі політичні сили об’єднатися навколо проблем містян і облишити політику.

“На засіданні міськради немає великої політики, є питання пов’язані із життєзабезпеченням міста. Тут не місце партійним прапорам”, – заявив Андрій Райкович.

За словами міського голови, завтра, 14 березня, він скликає голів усіх партій та фракцій на погоджувальну нараду, де закликатиме усіх до плідної планової роботи.

Райкович висловив сподівання, що у середу, 15 березня, сесійне засідання буде ефективним. Адже у порядку денному є дуже важливі питання щодо затвердження профільних господарських програм, а також економічні питання.

На думку міського голови, на засіданнях міської ради Кропивницького надто багато піару. Райкович запевнив, що зробить усе можливе аби мінімізувати такі явища.

Нагадаємо, минуле засідання міської ради Кропивницького, яке планували провести 21 лютого, не відбулося. За відсутності міського голови, під головуванням секретаря міськради, депутати не знайшли спільної мови щодо порядку денного і не змогли затвердити свій план дій на поточну сесію.

У Кропивницькому так і не розпочали засідання восьмої сесії міськради

Кропивницькі депутати не можуть визначитись, який порядок денний приймати

Поширити:

Залишити коментар:

коментар