Порошенко звільнив голову Вільшанської РДА

Президент України Петро Порошенко 9 грудня підписав Розпорядження №287/2016-рп “Про відставку голови Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області”.

Відповідно до частини десятої статті 118 Конституції України прийняти відставку голови Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області МАЛИЧЕНКА Олександра Івановича.

Доки не буде призначено нового голову Вільшанської РДА, його посадові обов’язки виконуватиме перший заступник – Нестеров Сергій Анатолійович.

Біографічна довідка

маличенкоМаличенко Олександр Іванович народився 17 березня 1982 року в селі Торговиця Новоархангельського району Кіровоградської області.

Освіта повна вища.

У 2004 році закінчив Уманський державний аграрний університет за спеціальністю «Облік і аудит», спеціаліст з обліку і аудиту. У 2012 році – Дніпропетровський регіональний інститут управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», магістр державного управління.

Трудову діяльність розпочав в у травні 1998 року в колективному сільськогосподарському підприємстві «Колос», село Торговиця Новоархангельського району Кіровоградської області.

У 2000 – 2004 рр. працював охоронником товариства з обмеженою відповідальністю корпорації «Ровеко» у місті Умань Черкаської області.

У 1999 – 2004 рр. студент Уманського державного аграрного університету, м.Умань Черкаська область.

З 2005 по 2006 рр. – спеціаліст головного управління агропромислового розвитку Кіровоградської облдержадміністрації.

У 2006 – 2015 рр. працював у Кіровоградській міській раді пройшов шлях від помічника міського голови до начальника відділу ринкового господарства та побутових послуг управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення.

21 квітня 2015 року розпорядженням Президента України від 21 квітня 2015 року № 443/2015-рп призначено головою Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

Одружений, має доньку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар