Кожна квитанція за комуналку в “Ощадбанку” буде коштувати жителям Кіровоградщини 3 грн

З 1 грудня жителі Кіровоградщини, які оплачують комунальні послуги у касах «Ощадбанку» за кожну квитанцію платитимуть  по 3 грн – за світло, воду, газ, тепло, квартплату та вивіз сміття.

Натомість в інформаційно-платіжних терміналах «Ощадбанку» оплатити комунальні послуги можна буде безкоштовно.

Як розповіла працівник «Ощадбанку» Олена Михайленко, комісія на сплату комунальних послуг з’явиться через те, що підприємства, які постачають послуги населенню, відмовилися збільшувати тариф на їх сплату для “Ощадбанку”.

«Основні комунальні підприємства відмовили нам у піднятті тарифу. Центральний апарат, розуміючи що ми не можемо перезаключити договір з основними надавачами послуг, прийняв рішення про те, що з 1 грудня з платників компослуг буде стягуватися додаткова комісія – 3 грн. Натомість в інформаційно-платіжних терміналах оплата комунальних послуг буде безкоштовною», – зазначила Олена Михайлівна.

Для ОСББ і ЖБК тариф буде дещо вищим –  4,5 грн у касі банку та 3 грн в інформаціно-платіжних терміналах.

У Кропивницькому нараховується 9 терміналів “Ощадбанку”. До кінця року планують встановити ще 6.

Нагадаємо, з початку листопада жителі Кропивницького платять комісію за сплату комунальних послуг у відділеннях «Укрпошти», оскільки Кіровоградська дирекція УДПЗ розірвала договір з місцевими ЖЕО та ЖЕКами.     

Читайте більше: Жителі Кропивницького платитимуть за те, що платять комуналку         

Поширити:

Залишити коментар:

коментар