Міськрада Кропивницького виділить кошти на утримання скверів, названих на честь спецпризначенців-героїв

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Волонтер Оксана Червоная отримала відповідь на свою петицію до міськради Кропивницького щодо упорядкування скверів, названих іменами героїв АТО Анатолія Бузуляка та Олександра Кондакова. Усі необхідні комісії підтримали частину петицію про приведення скверів до ладу. Частина звернення про “чистку” від комуністичних символів досі знаходиться на опрацюванні.

“Може хто і не вірив, але спрацювало! Сквери, названі на честь наших загиблих Героїв-спецпризначенців Анатолія Бузуляка та Олександра Кондакова місто приведе до ладу! Там буде світло, зелені насадження і чистота. Ще не закрите питання про пам’ятники, але процес іде. Дякую всім, хто підтримав мою петицію”, – написала на своїй сторінці у ФБ Оксана Червоная.

сквери
Про розгляд електронної петиції:

На електронну петицію щодо упорядкування скверу імені Анатолія Бузуляка та скверу імені Олександра Кондакова повідомляємо наступне.

На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету», петицію 20 жовтня 2016 року було розглянуто постійними комісіями Кіровоградської міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності та з питань освіти, науки, культури, туризму, фізичної культури і спорту та молодіжної політики.

У результаті розгляду петицію підтримано та надано відповідні доручення:
Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради передбачити кошти на утримання (озеленення, освітлення та прибирання) скверів імені Анатолія Бузуляка та імені Олександра Кондакова в Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кропивницького на 2017 рік;
відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради опрацювати петицію та направити на розгляд міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради.
Підняте питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства та відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.

Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та небайдужість.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар