Говорить Україна: історію 14-річної вагітної з Кіровоградщини розповіли на телебаченні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Історію 14-річної вагітної вихованки Олександрійської школи-інтернату показав телеканал “Україна” у програмі “Говорить Україна”.

На телебаченні ситуацію дівчинки назвали історією Джульєтти.

“Вони закохалися один в одного у віці Ромео і Джульєтти – їй було майже 13, а йому 16. Але, так само як Ромео і Джульєтта, були змушені приховувати свою любов і боротися за неї. Закохані підлітки зіткнулися з випробуваннями, щоб зберегти життя своєї ще ненародженої дитини”, – говорять у програмі.

Нагадаємо, 8 вересня у перинатальний центр Кіровоградської обласної лікарні доставили вагітну 14-річну вихованку Олександрійської школи-інтернату. Дівчина хоче зберегти дитину – опікун проти. Згодом комісія прийняла рішення, що варто виношувати вагітність, адже медичних протипоказань для того, щоб переривати вагітність, немає. 29 вересня управління освіти і науки КОДА звільнило керівництво інтернату, де завагітніла неповнолітня вихованка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар