14-річна олександрійка буде народжувати. УЗД показало – дівчинка

14-річна вихованка Олександрійської школи-інтернат Діана буде народжувати. УЗД показало, що у молодої мами буде дівчинка.

“Комісія прийняла рішення пролонгувати (виношувати) вагітність. Медичних протипоказань для того, щоб переривати вагітність, немає. Дитина розвивається нормально. Приїхала служба у справах дітей, поспілкувалися з Діаною. Вона сказала, що хоче народжувати дитину. Ще тиждень вона пробуде у нас, під нашим контролем. Тим часом служба у справах дітей буде вирішувати, хто буде опікуном. Народжувати вона, однозначно, буде у перинатальному центрі”, – розповіла головний лікар Кіровоградської обласної лікарні Лариса Андреєва.

Читайте більше: На Кіровоградщині 14-річна вихованка інтернату хоче зберегти дитину – опікун проти

Сьогодні на зв’язок також вийшла директор Олександрійської школи-інтернат Тетяна Сорокун, яка розповіла про складну ситуацію, що склалася в її закладі.

“Я писала заяву на аборт відповідно до медичних рекомендацій. Коли 30 числа я дізналась про вагітність Діани – я всіх попередила: управління освіти, службу у справах дітей Олександрії, приїхала з практичним з психологом, щоб Діана дала показання чи не було фізичного насилля. Я нічого не приховала. Я не лікар – я вчитель. У лікарні мені була показана постанова, у якій було написано, що у вагітність загрожує життю Діани”, – сказала Тетяна Сорока.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до 14-річна олександрійка буде народжувати. УЗД показало – дівчинка

  1. А хто ж буде виховувати, доглядати дитину? Мама ж сама ще дитина, без житла, роботи…
    Чим думала комісія коли приймала таке рішення.

Коментарі заборонені.