DEPO’t center у Кропивницькому відкрився!

Яскраво та емоційно відкрився 21 серпня 2016 р.  новий торговельно-розважальний центр DEPO’t Center у Кропивницькому.

Новий об’єкт запрацював під гаслом «Товари та розваги для всієї родини!». Загальна площа нового ТРЦ складає  9 500 кв.м.,  торговельна –  більше 6 тис кв.м. «Якірними» орендарями стали супермаркет електроніки «Фокстрот» (загальна площа 966 кв.м., організований як  омніпростір, де суміщається он-лайн та оф-лайн формат роботи з покупцем), дитячий супермаркет «Чудо острів» (448 кв.м). На трьох поверхах у новому ТРЦ запрацювали 40 магазинів, серед яких – магазин годинників «Секунда», відомі бренди «Мульті-Спорт», Мilavitsa, «Простор», «Цифротех», «Золотий Вік», «Брокард», столична ювелірна фабрика (СЮФ), «Ів-Роше», Бубочка» та «Пара-Сола», численні магазини одягу та взуття. Для зручності відвідувачів на першому поверсі працюють аптека, оптика, затишна кав`ярня.

А на четвертому поверсі  на радість малечі запрацював «Ігро-Бум» площею  1487 кв.м. Такий  розважальний центр став особливістю нового кропивницького ТРЦ, адже формат DEPO’t Center – поєднання якісного шопінгу та розваг для всієї родини. У «Ігро-Бум» працюють близько 50 розвиваючих атракціонів для дітей різного віку із найбільшою в місті призотекою. А на наймолодших відвідувачів тут чекають батут, двоповерховий лабіринт та площадка з поніциклами та електромобілями. Родинні свята можна у ТРЦ можна провести у спеціально облаштованих приміщеннях, а навчальні та розважальні події – на сцені для колективних заходів.

DEPO’t Center – об’єкт, важливий для міста як роботодавець (тут створено більше 200 робочих місць), що наповнює бюджет та сприяє вирішенню важливих соціальних питань міста. Адже напередодні відкриття нового об’єкту керівництво торгово-розважального центру «DEPO’t Center» та очільники міської ради м. Кропивницького підписали меморандум про співпрацю та взаємодію. Так, у планах ТРЦ вже навесні озеленити територію перед новим об’єктом.

Вітаючи колектив ТРЦ із початком роботи, Ніна Рахуба, керівник департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної державної адміністрації відзначила його особливу роль для регіону:

“До дня Незалежності України відкрити таке підприємство – це гарний подарунок, справжня подія для міста та внесок у розвиток регіону. На новому об’єкті створені гідні умови праці й ми віримо, що такий ТРЦ організує високий рівень обслуговування споживачів”

У день старту роботи DEPO’t Center для гостей заходу була організована ексклюзивна екскурсія по новому ТРЦ. Після оглядин  керівники нового ТРЦ та представники влади  урочисто перерізали символічну стрічку.

“Приходьте усією родиною, відпочивайте разом, адже немає нічого ціннішого, ніж якісне родинне спілкування”, – запросив містян один з місцевих інвесторів ТРЦ «DEPO’t Center» Сергій Іванченко.

“Ми намагалися побудувати центр, найкращий для відпочинку та сімейного шопінгу, сподіваємося, що виправдали очікування мешканців міста”, – прокоментував подію Валерій Маковецький, один з керівників Групи компаній «ФОКСТРОТ», що розвиває бренд «DEPO’t Center» в Україні.

Свято відкриття порадувало перших відвідувачів веселими конкурсами та сюрпризами, а в ознайомлювальному квесті «Великі перегони в ТРЦ» активно змагалися цілі родини. На великій сцені перед ТРЦ був організований концерт музичних гуртів. Святковий настрій присутнім створювала пара зіркових ведучих  – шоумен Андрій Бурим-Бурим (резидент «Comedy Club», учасник команди КВК «Ва-Банк») та ведуча обласного телебачення Марія Мельник. Наприкінці свята своїм концертом та енергетикою зарядив усіх спеціальний столичний гість  DEPO’t Center, – популярний гурт «ТНМК».

Довідка:

Будівництво DEPO’t Center  нашому місті   здійснювалось компанією  DEPOT Development Group. Сучасний дизайн-проект кропивницького  ТРЦ розробила дизайнерська студія УКБ  DEPOT Development Group. Серед особливостей будівлі нового ТРЦ –  енергозберігаючі технології опалення та  утеплені фасади, потужна власна  трансформаторна підстанція, що дає можливість втілили найскладніші дизайн-рішення орендарів, сенсорні крани санвузлів, світлодіодна підсвітка тощо. Загальна площа нового ТРЦ складає 9 500 кв.м.,  торговельна – 6 243 кв.м.

У 2009 році компанія DEPOT Development Group (займається розвитком нерухомості в Групі компаній «ФОКСТРОТ») вивела на ринок бренд DEPO’t Center™, що  представлений мережею ТРЦ у регіонах України з чисельністю населення понад 50 тис. чоловік. Бренд DEPO’t Center™ – це об’єднані загальною концепцією торговельно-розважальні, торговельно-офісні та торговельні центри. Маркетингова стратегія спрямована на розвиток культури шопінгу та відпочинку для всієї родини, надання великого вибору різних товарів, послуг, реалізацію  розважальних проектів. У торговій галереї представлені магазини всесвітньо відомих брендів і стильні бутики вітчизняних торгових марок.

Перший «Depot Center» був відкритий в Україні у  м. Чернівці в грудні 2009 р. та має загальну площу 20 000 кв.м; другий – в м. Лубни, в грудні 2010 р., загальна площа – 8 000 кв.м. Третій «Depot Center» запрацював у Миколаєві в 2011 р., загальна площа – 11 000 кв.м. У червні 2016 року відкрився черкаський  «Depot Center» площею 16 000 кв.м.  ТРЦ у Кропивницькому  – 5-ий об’єкт в родині Depot’ів в Україні.

Офіційний сайт – http://www.ddgroup.com.ua/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар