Дорогою до Кропивницького гурт ТНМК потрапив у серйозну ДТП

Сьогодні, 21 серпня, музиканти відомого українського гурту Танок на майдані Конго, прямуючи до Кропивницького, потрапили у серйозну ДТП.

Автомобіль “Volkswagen”, на якому їхали музиканти зіткнувся з фурою. Унаслідок ДТП пасажири авто отримали численні забої. Соліст гурту ТНМК Олег “Фагот” Михайлюта назвав сьогоднішній день ще одним днем народження.

“Говорю одразу, всі живі здорові, трохи побиті, але то таке… Водій заснув на ходу та догнав фуру… смішно те, що після всього водій фури підійшов і посміхаючись сказав, що дуже давно хотів з нами познайомитись, шкода що сталось таким чином.
Тобто, в гурту ТНМК сьогодні черговий день народження…приймаємо вітання, шановні”, – написав музикант на своєму Фейсбуці.

Зіткнення з фурою сталося під Житомиром, коли гурт прямував зі Львова до Кропивницького. Не дивлячись на серйозну ДТП, гурт таки виступить сьогодні ввечері на відкритті нового торгово-розважального центру у Кропивницькому. Своє повідомлення Олег “Фагот” Михайлюта опублікував вже перебуваючи у місті на Інгулі.

фото зі сторінки Олега “Фагота” Михайлюти у соцмережі Фейсбук
Поширити:

Залишити коментар:

коментар