Через світову онлайн-спільноту олександрійські активісти звернулися до Президента з вимогою покарати студентів-живодерів

Олександрійські активісти опублікували на сайті глобальної світової громадської організації «Авааз» відкрите звернення до Президента України Петра Порошенка та Олександрійської прокуратури з вимогою покарати студентів-живодерів та викладача. На даний момент петицію підписали 12 827 осіб з необхідних 20 000.

Нагадаємо, на початку квітня у мережі з’явилося відео, на якому четверо студентів Олександрійського аграрного технікуму БНАУ топлять та розчленовують 1,5-місячне цуценя, яке до цього взяли у притулку. Процесом за кадром керує один з викладачів технікуму.

Як повідомляє блог «Моя Александрия», студенти отримали догани, а справу передали до правоохоронних органів. Викладача технікуму звільнили з роботи.

Якщо Ви підтримуєте позицію олександрійської громадськості, віддати свій голос за петицію можна ТУТ.

Довідково

Авааз – світова спільнота, заснована у січні 2007 року, яка займається організацією соціально-політичних кампаній з широкого кола питань, зокрема, зміни клімату, прав людини, захисту тварин, корупції, бідності і конфліктів. Своєю метою Авааз вважає реалізацію наступного принципу: «Подолати розрив між світом, в якому ми живемо, і світом, у якому хотіла б жити більшість людей».

Спільнота організовує кампанії на 15 мовах і нараховує понад 42 мільйони учасників у 194 країнах світу. Авааз є однією з найбільших і впливовіших онлайн-мереж, яка об’єднує активістів по всьому світу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар