Скандальну директорку Центру реабілітації дітей-інвалідів вдруге звільнили з посади

Депутати Кіровської районної у м. Кіровограді ради звільнили Ганну Заботкіну з посади директора КЗ “Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради”. Причиною звільнення була заява пані Заботкіної.

Раніше Ганну Заботкіну вже звільняли рішенням попереднього депутатського корпусу Кіровської райради, проте, вона оскаржила те рішення в суді, і поновилася на посаді. Причиною першого звільнення пані Заботкіної з посади директора Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів стали численні порушення у роботі закладу, виявлені комісією райради, яку було створено на підставі численних скарг батьків дітей-відвідувачів закладу.

Читайте також: Колишня директорка Центру реабілітації дітей-інвалідів хотіла вивезти меблі із закладу (ФОТО)

Нагадаємо, скандальні події навколо Ганни Заботкіної та Центру реабілітації дітей-інвалідів відбуваються давно. Група батьків звинувачувала директорку у тому, що вона змінює специфіку закладу і створює умови, за яких вони не мають можливості приводити дітей до закладу.

Читайте також: Черговий конфлікт у Центрі реабілітації дітей-інвалідів (ВІДЕО)

А 4 січня зранку Ганна Заботкіна прибула до Центру та намагалася вивезти меблі та речі зі свого кабінету. Працівники закладу викликали поліцію, оскільки колишня директорка стверджувала, що її власними речами є деякі елементи меблів у групах, де перебувають діти. Крім того, на цих речах є інвентарний номер. Тоді вивезти меблі Ганні Заботкіній не вдалося.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар