Активісти «Правого сектору» можуть сісти за грати на 12 років

????????????????????????????????????

У Кіровському районному суді Кіровограда і досі триває судове засідання проти сімох активістів «Правого сектору», яких звинувачують у розбійному нападі на “Національну лотерею”.

Двом активістам – Івану Борисову та Пилипу Тарану – вже присудили по 60 діб запобіжного заходу без права вносити заставу. На черзі ще 5 судових розглядів над активістами «Правого сектору» – Олександром Вергенесом, Сергієм Рималенко, Дмитром Некрасівим, Мартою Кузів та Галиною Кулибаба. Усі підозрювані віком від 21 до 48 років. Троє – мешканці Кіровоградщини, інші з Херсонської Чернівецької та Львівської областей.

Активістам інкримінують кримінальне правопорушення ч. 3, ст. 187 ККУ, яке передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Офіційна реєстрація події за повідомленням поліції звучить так: “Невідомі, в камуфляжах, із закритими балаклавами обличчями та зі зброєю в руках, увірвалися до одного із закладів обласного центру, розтрощили комп’ютерну техніку та прихопили з собою комп’ютерні сервери, жорсткі диски з інформацією з камер відеоспостереженнята грошові кошти у сумі 42 тисячі гривень”.

Читайте також: “Правий сектор” стверджує, що не брав участі у нічному нальоті

Поширити:

Залишити коментар:

коментар