Кіровоградщина: де треба ходити, щоб знайти коноплю (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
ілюстрація

Працівники поліції під час патрулювання виявили у жителя області коноплю. Нарковмісні рослини у сумці переносив 32-річний мешканець одного з населених пунктів Світловодського району.

«Під час патрулювання вулиць селища поліцейські помітили на автобусній зупинці чоловіка, який викликав підозру. У результаті огляду в рюкзаку місцевого жителя було виявлено рослинну речовину в сухому вигляді, схожу на коноплю, вагою близько 100 грамів», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Як пояснив громадянин, зілля він знайшов на вулиці поблизу дачних ділянок та зберігав для власного вживання.

1 (11)

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар