Кропивничани просять продовжити маршрут тролейбуса №5

Фото Михайла Карпущенкова

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням продовжити схему маршруту тролейбуса №5 до комунального підприємства “Теплоенергетик”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Ми мешканці,верхньої ковалівки,змушені просити подовження маршруту тролейбуса 5,до ТЕЦ.Так як в нас є лише один автобус,який їде до центру,а коли в нього перерва (три години) взагалі немає чим виїхати з нашого району.Єдина маршрутка яка курсує,зявляеться на маршруті лише під росклад електричок жд вокзалу,зранку.В вихідні взагалі її не має.В нас багато людей похилого віку,які не в змозі ходити пішки,маленьких дітей яким було б краще потрапляти до школи,садочків,з якими кожного дня требе їхати,а зимою це дуже складно.Також біля нас є три великих підприемства,де також люди їздять на комунальному транспорті. Продовження маршрута тролейбуса,цілком замінить маршрутне таксі,закріплене за нашим районом”.

Авторка петиції: Павлюк Марина Миколаївна

Дата початку збору підписів: 12 листопада 2019 р.

До кінця збору підписів залишилося: 45 днів.

Станом на 12 листопада петицію підписали 5 осіб із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, на початку березня схему руху тролейбусного маршруту № 5 “просп. Промисловий – Залізничний вокзал” вже змінювали.

Наразі тролейбуси від 101-го мікрорайону курсують так:

  • просп. Промисловий, Університетський, вул. Євгена Тельнова, Яновського, Садова, Велика Пермська, Велика Перспективна, просп. Винниченка, вул. Вокзальна, пров. Училищний, вул. Ганни Дмитрян, вул. Поповича.
  • У зворотньому напрямку: вул. Поповича, Ганни Дмитрян, пров. Училищний, вул. Вокзальна, просп. Винниченка, вул. Велика Перспективна, Велика Пермська, Садова, Яновського, Героїв України, Волкова, просп. Університетський, Промисловий.

Ділянку шляху вулицями Яновського, Садова та Велика Пеpмська тролейбуси долають на акумуляторному автономному ходу.

Також нещодавно у Кропивницькому на маршрут №7 виїхали нові автономні тролейбуси, які влітку придбало КП “Електротранс”. Вони їздять за схемою “вул. Жадова – Лелеківка”. Час роботи з 6:00 до 22:00.

Читайте також: Кропивничани просять сполучити транспортом Полтавську та залізничний вокзал

Поширити:

Залишити коментар:

коментар