Два каналізаційні колодязі заасфальтувала підрядна фірма, яка ремонтувала дорогу на Великій Пермській

Підрядник, який минулого року виграв тендер і виконував капітальний ремонт дороги на вул. Велика Пермська, заасфальтував два каналізаційні колодязі на зупинці громадського транспорту. Коли фахівцям водоканалу потрібно було прочистити ці колодязі, їм довелося розрити новий асфальт і пошкодити бордюрний камінь.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Тиждень тому на асфальті, який поклали лише наприкінці минулого року, у заїзному кармані зупинки на перетині вул. Велика Пермська та пров. Фортечний з’явилися дві пошкоджені ділянки. За декілька днів у цих місцях встановили кришки люків.

Читайте також: Обабіч Великої Пермської оновлять тротуари
P80807_094138
руйнування асфальту перед встановленням люків

Як повідомила Першій електронній газеті керівниця водоканалу Валентина Давидчук, у тих місцях знаходяться каналізаційні колодязі, які заасфальтували під час ремонту дороги.

“Під час будівництва дороги там не підняли ці каналізаційні колодязі. У всякому разі, до нас ніхто не звертався щодо них. Колодязі заасфальтували. А зараз, коли сталася аварійна ситуація, і необхідно було почистити мережі, ми знайшли і підняли їх”, – розповіла директорка КВКГ ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

За словами Валентини Давидчук, вона  вже спілкувалася із підрядниками, ті обіцяли виправити ситуацію – заасфальтувати ділянки навколо люків, які тимчасово укріпили бетоном.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Велика Пермська, який вартував міському бюджету 9,5 млн грн, виконувала місцева фірма ТОВ “ПФ” . Через півтора місяці після завершення вкладання нового асфальту, через витік водомережі його вже довелося розривати.


ТОВ “ПФ” – зареєстроване на вул. Кропивницького, 184. Директор – Жилка Олександр Валерійович, засновник – Мхитарян Марат Грачкович. Ця фірма у 2017 році виконувала капремонт вул. Велика Пермська, Преображенська та Авіаційна загальною вартістю 16,845 млн грн. Марат Мхитарян також є засновником ПП “МАМ-Сервіс”. За даними Центру медіарозслідувань “Прозоро“, у 2017 році із ПП “МАМ-Сервіс” було підписано 15 договорів на ремонт доріг у Кропивницькому на загальну суму 9,710 млн грн.

Окрім того, Марат Мхитарян є одним зі співзасновників МПП “Тарон”, яке у 2017 році виконало ряд капітальних ремонтів внутрішньодворових доріг у Кропивницькому загальною вартістю понад 5 млн грн.


P80807_094108

Читайте також: У Кропивницькому після негоди розмило дороги
P80808_192830
Читайте також: Дві нові зупинки громадського транспорту встановили на вул. Великій Пермській 

P80813_091531

Читайте також: Через півроку після ремонту дорога біля міськради у Кропивницькому вже розвалюється 

P80813_091540

Наприкінці жовтня 2016 року біля цієї зупинки підприємець В’ячеслав Волошаненко почав будувати незаконну стоянку, бо у аптеки, власники якої орендують у нього приміщення, немає прибутків. Взяти дозволи на розміщення цього об’єкту в міськраді та погодження від поліції Волошаненко забув. Окрім того, майбутня парковка, за планами ініціатора будівництва, має зайняти частину тротуару.

P61023-121709

Після резонансних матеріалів у мас-медіа та обурень місцевих мешканців 27 вересня 2017 року незаконну парковку знесли ⇐ВІДЕО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар