Екс-очільник поліції Кіровоградщини координуватиме органи Нацполіції в зоні ООС

Колишній керівник ГУ НП у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко обійняв посаду начальника відділу ООС з координації діяльності органів Національної поліції.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Відділу комунікації поліції Донецької області.

6 серпня заступник Голови Національної поліції Костянтин Бушуєв, в ході робочої наради у Бахмуті, представив керівникам підрозділів поліції полковника Сергія Кондрашенка, як начальника відділу ООС з координації діяльності органів Національної поліції.

Його безпосереднім завданням є організація взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією, Державною прикордонною службою, Державною службою з надзвичайних ситуацій, а також іншими підрозділами, які залучені до складу сил та засобів ООС.

«Поліцейським підрозділам необхідно активізуватись в основному напрямку роботи в рамках ООС, а саме – протидії витоку зброї у мирні регіони», – підкреслив Сергій Григорович.

Нагадаємо, Сергій Кондрашенко очолював поліцію Кіровоградщини із липня 2015 р. по червень 2018 р. До цього призначення він був начальником Краматорського міськвідділу поліції Донецької області.

12 червня цього року у Кропивницькому представили наступника Сергія Кондрашенка – Романа Козьякова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар