Влада Кропивницького планує “відпустити” ціни на перевезення пасажирів у громадському транспорті

Міська влада Кропивницького готує проект рішення про вільні ціни на перевезення пасажирів у міському громадському транспорті.

Про це сьогодні, 10 липня, під час засідання виконавчого комітету заявив міський голова Андрій Райкович, інформує кореспондент Першої електронної газети.

Очільник міста повідомив, що дав доручення своєму заступнику Олександру Мосіну готувати проект рішення про вільні ціни на ринку перевезень пасажирів.

“Я вважаю, що на ринку пасажироперевезень має бути здорова відкрита конкуренція. Вона має змусити перевізників підвищити якість перевезень. Тому ми готуємо проект рішення про вільні ціни, тобто плануємо відпустити ціни на перевезення”, – сказав Андрій Райкович.

Цей проект рішення буде викладено на офіційному сайті міськради, щоб із ним ознайомилися містяни та депутати. Лише після широких обговорень його винесуть на розсуд членів виконкому.

Нагадаємо, сьогодні, 10 липня, у Кропивницького погодили рішення щодо підвищення граничної вартості разового проїзду одного пасажира у міських маршрутних таксі. Із моменту набрання чинності цього рішення вартість проїзду у кропивницьких маршрутках зросте до 5 грн. Виняток становить лише маршрут №130 – гранична вартість проїзду у ньому зросла із 4 до 4,50 грн.

photo_2018_07_10_14_53_19

Поширити:

Залишити коментар:

коментар