Поліція Кіровоградщини має 32 вакансії

На Кіровоградщині стартував конкурс на посади молодшого та середнього складу поліції області. Зокрема, зараз проводиться набір на 32 вакантні посади.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної поліції.

Прийом оnline-анкети та документів розпочався з 18 червня і триватиме до 10 липня 2018 року.

Вакансії:

  • дільничний офіцер поліції – 5 вакансій, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ;
  • оперуповноважений – 5 вакансій, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ;
  • поліцейський сектору реагування патрульної поліції – 10 вакансій, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ;
  • поліцейський з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння – 2 вакансії, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ);
  • поліцейський ізолятора тимчасового тримання – 9 вакансій, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ.
  • поліцейський-водій відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання – 1 вакансія, для ознайомлення із вимогами конкурсу та заповнення оnline-анкети НАТИСНІТЬ ТУТ.

Для отримання будь-якої додаткової інформації щодо зазначених та майбутніх конкурсів на посади в поліції, ви можете звернутися за телефонами: (050) 383 99 96, (067) 523 10 90 та електронною адресою: nabir.police.kg@gmail.com.

Адреса розташування поліцейської комісії та сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Кіровоградській області: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41.

Читайте також: У Кропивницькому триває набір в патрульну поліцію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар