Нетверезий безробітний 30 разів дзвонив у поліцію з повідомленням про “замінування” магазину

© shepetivka.com.ua

На Кіровоградщині працівники поліції встановили особу правопорушника, який «замінував» магазин. «Жартівником» виявився житель одного з сіл Новоукраїнського району. Чоловік 30 разів телефонував на лінію «102» з повідомленням про замінування. Тепер за свої протиправні дії громадянину доведеться понести покарання.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної поліції.

«Отримавши повідомлення про «замінування» магазину, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за адресою, поліцейські не виявили слідів злому у приміщенні.

Окрім того, працівники вибухотехнічного відділу та кінологічного центру обласного главку поліції провели обстеження магазину і прилеглої території та жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин не виявили.

У результаті першочергових розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний непрацюючий місцевий мешканець, який перебував напідпитку. У даний час особі повідомлено про підозру», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар