У Кропивницькому обрали “Медичну сестру року”

Напередодні Дня медичного працівника медсестри лікувально-профілактичних закладів міста змагались за звання “Медична сестра року”. У конкурсі взяли участь п’ятеро учасників.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт управління охорони здоров’я.

У конкурсі, який тривав у 3 етапи, взяли участь представники з ЦПМСД № 1, КЗ «Поліклінічне об’єднання», КЗ “Центральна міська лікарня”, КЗ “Лікарня швидкої медичної допомоги м. Кропивницького” та Міського пологового будинку.

У рамках першого туру учасники презентували відеовізитки про свою роботу та діяльність медичного закладу, що представляють. У другому члени журі, до складу яких увійшли заслужені лікарі, керівники медичної галузі міста та області, представники профспілки медпрацівників, оцінювали рівень знань та навичок у теоретичних питаннях, дисмургії, встановленні крапельниці.

Найцікавішим етапом конкурсу став третій тур – Шоу «Медик майбутнього», де учасники показали своє бачення того, як виглядатиме медичний працівник у майбутніх десятиліттях і навіть тисячоліттях. Одні побачили майбутнє медицини в роботах, інші – у феях-чарівницях, хтось вирішив провести міжгалактичну медичну реформу й уявити медицину майбутнього навіть у космосі.

За оцінками членів журі звання “Медична сестра року” здобула Наталія Сєник, медична сестра травматологічного відділення КЗ “Кіровоградська міська лікарня швидкої меддопомоги”. Окрім звання вона ще отримала грошову винагороду в розмірі 2 тис грн та іменний годинник від міського голови Кропивницького Андрія Райковича. 2 місце в конкурсі посіла Ірина Сільман, медсестра денного стаціонару поліклінічного відділення № 1 КЗ “Поліклінічне об’єднання міста Кіровограда”, яка отримала 1,5 тис грн. 3 місце посіла Вікторія Соболь, сестра медична загальної практики-сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 6 КЗ “ЦПМСД №1”. Їй вручили грошову винагороду в розмірі 1 тис грн.

Ще два учасники конкурсу Родіон Круц, медична сестра терапевтичного стаціонару № 2 КЗ “Центральна міська лікарня”, та Галина Зубарєва, медсестра відділення консервативної гінекології пологового будинку № 1, нагороджені дипломами за участь у конкурсі. Усі конкурсанти отримали символічні призи та подарункові сертифікати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому обрали “Медичну сестру року”

Коментарі заборонені.