Двоє кропивничан побилися в тролейбусі

© Михайло Карпущенков

У Кропивницькому до чергової частини поліції охорони надійшло повідомлення про спрацювання “тривожної кнопки” у тролейбусі маршруту №10. На місце негайно виїхав наряд поліції охорони. До поліцейських звернулася схвильована кондуктор та вказала на двох невідомих, які продовжували сваритися та битися, незважаючи на те, що один із них упав зі сходів тролейбуса.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі управління поліції охорони в Кіровоградській області.

Тільки після втручання поліцейських, чоловіки припинили бійку. Про причини сварки громадяни, 28 і 57 років, відмовилися повідомляти. Нині за цим фактом проводиться перевірка.

Пасажири та водій подякували правоохоронцям за швидке реагування і тролейбус продовжив рух за маршрутом.

“Шановні громадяни, нагадуємо, що кнопка “термінового виклику поліції” знаходиться у кабіні водія громадського транспорту, а у салоні розміщено стікери про її наявність. У разі необхідності пасажири мають можливість звернутися до керманича, аби викликати на допомогу поліцейських.

Також звертаємо вашу увагу, що скористатися «тривожною» кнопкою можна не лише у випадку вчинення порушень у тролейбусі, а й якщо ви помітили будь-які протиправні дії за маршрутом слідування – на вулиці, чи у громадському місці, або телефонуйте за номером “102”.

knopka

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Двоє кропивничан побилися в тролейбусі

  1. Ага, звоните 02… А толку? Сама 3 раза сталкивалась с тем, что звонишь вызываешь полицию, а они начинают кучу вопросов задавать, подробности уточнять по телефону… И если и приезжали то через пару часов! Это бред! Если человек звонит, то помощь нужна в тот момент, в конкретной ситуации. Искренне верила в реформу, но увы…

Коментарі заборонені.