Хто отримав нагороду “Ревізора” у Кропивницькому

© 5632.com.ua

Сьогодні, 28 березня, телевізійна група програми «Пристрасті за «Ревізором» завітала до міської ради Кропивницького. Журналістка Олена Філонова повідoмила міському голові Андрію Райковичу прo вручення рекомендаційних табличок від «Ревізора» відразу двом закладам Кропивницького: піцерії-бістро «Смачні традиції» та готелю «Маєток».

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Загалом заклади Кропивницького мають вже чотири рекомендації від «Ревізора», відзначила Олена Філонова і запросила очільника міста в студію «Пристрастей за «Ревізором» для участі у програмі. Очільник міста пообіцяв скористатися пропозицію після узгодження дати зйомок.

“Я за те, щоб програма «Ревізор» об’єктивно давала оцінку мережам, які мають честь обслуговувати громадян України, – схвально відгукнувся про програму «Ревізор» Андрій Райкович. – І це дуже важливо, тому, що торгівельне обслуговування, побутове обслуговування, ресторанний бізнес в Україні повинні розвиватися. А нагороди «Ревізора» засвідчують якість роботи власних виробництв”.

Нагадаємо, учора команда програми “Ревізор” перевіряла піцерію “Смачні традиції” у Кропивницькому. Також у 6 випуску 2 сезону вiд 26 березня команда проекту “Ревізор: Магазини” приїхала з перевіркою у Світловодськ.

А 31 жовтня 2016 року, “Новий канал” показав пригоди тодішнього “Ревізора” Вадима Абрамова у Кропивницькому. Окрім того, на ютуб-каналі “Ревізора” з’явилися відео, які не увійшли в ефір. Зокрема, перевірка “Смачних традицій” та ланч-кафе “Ятрань”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар