Пасажир “євробляхи” вдарив по обличчю кропивницького патрульного

У Кропивницькому патрульні зупинили автомобіль “BMW X5” із литовською реєстрацією, який їхав із неосвітленими номерами. Під час спілкування з водієм поліцейські побачили, що він мав явні oзнаки алкогольного сп’яніння. На його захист став п’яний пасажир, який почав виражатись грубою нецензурною лайкою у бік копів. Після зауваження інспектора, пасажир вийшов із машини і вдарив його по обличчю.

Подія сталася учора, 27 березня, близько 3-ї години ночі по вулиці Київській, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Особу, яка нанесла тілесні ушкодження патрульному, затримали та доставили у Кропивницький відділ поліції для подальшого з’ясування всіх обставин. А на водія було складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння).

Відповідно до ст. 34 ЗУ «Про національну поліцію» патрульні провели поверхневу перевірку другого пасажира, під час якої виявили предмети, схожі на ніж та зброю із патроном у патроннику. На вимогу поліцейських чоловік пред’явив дозвіл на право зберігання і носіння пристрою для відстрілу гумових куль.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції у Кропивницькому отримав поранення ножем у спину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар