Кропивницькі спецпризначенці отримають новий безпілотник

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© www.vinnitsa.info

Шоумен Сергій Притула, який організовує збір коштів для потреб воїнів АТО, повідомив, що у грудні 302 000 грн передали виробництво безпілотний літальний апарат “Лелека” для 3 полку спеціального призначення.

Про це шоумен і волонтер Сергій Притула повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Окрім цього в грудні, спільними зусиллями «Вар*яти-шоу» та Вас, дорогі мої донори, були зроблені наступні придбання і проплати:
302 000 грн пішло на виробництво БПЛА “Лелека” для 3 полку спецназу,
118 000 – було передано на парашут типу “крило” для 81 бригади (всього закуплено 5 таких парашутів силами губератора Дніпропетровської області, Тані Ричкової, Роми Сініцина (Народний Тил), ну і ми доклались),
300 000 – пішло у вигляді 100% передоплати за дальномір на 5км дядечкам з 93 бригади, які “Стугнами” сєпарські танки зупиняють. Пристрій прийде в другій половині січня.
50 000 – проплата за ПНБ для регіонального центру РЕР «Південь», прилад прийде в першій половині січня.
Ну і ще 100 000 пішло на реабілітаційний центр у Тернополі, який “Вар’яти-шоу” утримує з червня 2015 року”, – пише Сергій Притула.

Нагадаємо, “Вар’яти” частину заробітку від кожного концерту віддають на допомогу армії. Сергій Притула має декілька благодійних рахунків, де збираються гроші на купівлю, зокрема, спеціальних приладів для військових. Цього разу саме із осіннього концерту у Кропивницькому почали збір коштів на дальномір для батереї протитанкових керованих ракет 93-ї бригади.

А напередодні ще одного із виступів Сергій Притула поділився з Першою електронною спогадами про минулі виступи у Кропивницькому та розповів про допомогу спецпризначенцям 3 полку.

Крім того, у травні цього року український шoумен Сергiй Притула передав бiйцям 3 пoлку спецiального призначення iз Крoпивницького десять вiйськових планшетiв німецькoго вирoбництва на загальну вартість 680 тисяч гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар