Міський голова Кропивницького поставив ультиматум власникам приватних аптек

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович висунув ультиматум власникам приватних аптек у місті – якщо вони не відкриють свої пункти у віддалених мікрорайонах, їхні аптеки зникнуть із медзакладів. Натомість буде створено комунальне аптечне підприємство, пункти якого і розмістяться у медзакладах та віддалених районах.

Про це міський голова заявив сьогодні, 29 листопада, під час апаратної наради у міськраді, повідомляє кореспондент Першої електронної.

За його словами, протягом тривалого часу до нього з проханнями відкрити аптеки звертаються мешканці Кущівки, Великої Балки, Старої Балашівки. Прозвучала ця проблема і під час звіту Андрія Райковича за другий рік роботи на посаді міського голови.

Очільник міста констатував, що декілька разів звертався до власників приватних аптечних мереж із цим проханням, але реакції ніякої.

Тому цього разу міський голова вдався до більш жорсткої заяви:

“До кінця року, щоб були організовані аптеки у віддалених районах Велика Балка, Стара Балашівка та Кущівка. У разі невиконання мого наказу, з 1 січня буде створене комунальне підприємство, і жодної комерційної аптеки у медичних закладах не буде”.

Андрій Райкович наказав начальниці управління охорони здоров’я Оксані Макарук організувати його зустріч із власниками аптек і головлікарями медзакладів.

У віддалених мікрорайонах Кропивницького планують відкрити комунальні аптеки

Як міський голова Кропивницького звітував за другий рік роботи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар