Розгляд справи жорстокого вбивства кропивницького таксиста перенесли вже вчетверте

Сьогодні, 8 листопада, у Ленінському райсуді Кропивницького мало відбутися чергове судове засідання у справі двох підозрюваних у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста Євгена Орлова. Колишній нацгвардієць Дмитро Царенко та неповнолітній Віталій Пугаченко були затримані за підозрою у скоєнні цього особливо жорстокого злочину. Сьогодні судове засідання вже вкотре перенесли. Цього разу у зв’язку із хворобою неповнолітнього підозрюваного.

Як повідомила захисниця Віталія Пугаченка, він сьогодні занедужав. На наступне судове засідання адвокат обіцяла надати суду відповідну довідку.

Суддя Світлана Льон оголосила оголосила про неможливість проведення засідання за відсутності одного з підозрюваних і призначила наступну дату засідання – 21 листопада.

Зазначимо, що це вже четверта спроба провести засідання у цій справі, яка завершується перенесенням через різніпричини. 18 вересня засідання повноцінно не відбулося через відсутність представниці постраждалої сторони (батька вбитого – Олега Орлова) та присяжних. 28 листопада засідання знову не відбулося, адже саме в цей день суддя Світлана Льон вийшла у відпустку. Минуле ж засідання, яке мало відбутися 24 жовтня, перенесли у зв’язку з хворобою члена суддівської колегії Леоніда Плохотніченка.


Нагадаємо, 31-річного водія таксі Євгена Орлова жорстоко вбили 27 березня під час виконання ним робочого замовлення. За два дні понівечене тіло потерпілого виявили у багажному відділенні його ж автомобіля на виїзді з міста. Підозрюваного Дмитра Царенка поліцейські розшукали за місцем проживання, він якраз намагався знищити докази злочину, а іншого, 15-річного Віталія Пугаченка – вже за місцем навчання.

фото з місця, де знайшли тіло вбитого

У першій інстанції обом підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Але пізніше в Апеляційному суді першому підозрюваному залишили рішення без зміни, а неповнолітньому змінили на домашній арешт.

Обом особам інкримінують ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за якою передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Усі подробиці цього жахливого злочину і розгляду справи у суді читайте на нашому сайті за ПОСИЛАННЯМ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар