Перекриття дороги – це не наш максимум, – мітингарі Європейського ринку

Сьогодні, 3 листопада, підприємці перекрили рух по вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому. Десятки людей ходять по коло на пішохідних переходів поруч із площею Героїв Майдану. Мітингарі заявляють, що акція протесту проти підвищення орендної плати на ринку триватиме доти, поки їх не почує влада. Сьогоднішній протест зумовлений тим, що на Європейському ринку почали заварювати кіоски підприємців, які не погоджуються підписувати нові орендні договори.

Про це кореспонденту Першої електронної розповів один із мітингуючих Олександр.

“На ринку заварили близько 5 кіосків, не зважаючи на те, що ми ставили їх своїми руками, – жаліється чоловік. – Нам силою змушують піти з ринку, але ми будемо і далі відстоювати свої права. Ця акція – не максимум того, на що ми здатні”.

Поки що рух у центрі міста заблокований. Працівники патрульної поліції стоять на перехрестях вул. Великої Перспективної з вулицями Гоголя і Шевченка, а також вул. Віктора Чміленка з вул. Чорновола та Пашутінської і просять водіїв їхати в об’їзд.

Нагадаємо, учора, 2 листопада, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому, перед будівлею облдержадміністрації зібралося близько сотні протестувальників-підприємців Європейського ринку. Вони заявляють про безпідставне підвищення їм орендної плати за місце і вимагають у керівництва області долучитися до вирішення цього питання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар