Міський голова Кропивницького нагородив поліцейську годинником 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 30 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович на початку апаратної наради нагородив годинником патрульну поліцейську Дар’ю Негоду. Дівчина брала участь у затриманні грабіжників, які ножем поранили іншого патрульного Дениса Скобіоале.

Інформує кореспондент Першої електронної.

На початку апаратної наради міський голова Андрій Райкович нагородив дівчину і подякував їй за службу.

Він також зазначив, що Дар’я Негода служила у зоні АТО перед тим, як стала патрульною.

Очільник міста також розпорядився максимальну увагу приділити поліцейському, який отримав ножове поранення у спину і знаходиться зараз у лікарні. Управління охорони здоров’я отримало завдання максимально сприяти ефективному лікуванню Дениса Скобіоале.

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує. Дениса оперативно доставили до лікарні та прооперували. Рана виявилась досить глибокою — лікарям довелось накласти 40 швів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар