21-річній дівчині з Бобринця терміново потрібні донори І(-) групи крові

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото Наталі з Фейсбук-сторінки її однокласниці Марини Коломієць

21-річній Наталії Клюй з Бобринця термінового потрібні донори І(-) групи крові. Нещодавно дівчині поставили діагноз “гостра мієлоподібна лейкемія”.

Про це Першій електронній повідомила волонтерка Вікторія Семененко, до якої батьки дівчини звернулися по допомогу у пошуці донорів.

“Наталя зараз знаходиться в гематологічному відділенні обласної лікарні.  Вона пройшла перший блок хіміотерапії. Зараз дуже потрібна кров першої групи (мінус), вона рідкісна, і мама дівчинки вже не знає, де шукати донорів”, – написала у ФБ Вікторія Семененко

Телефон мами дівчинки: 066 796 9375 (мама Наталя)

Де здавати кров: Обласна лікарня

Мати при собі: Паспорт

Під час реєстрації треба обов'язково вказати, що здаєте кров для Наталії Клюй.

Підготовка до донації:

Пам'ятайте, що під час донації, лікарі в першу чергу турбуються про здоров'я донора, тож тих, хто має абсолютні або навіть тимчасові протипоказання до здачі крові не допустять. Усі матеріали, які використовуються на станції - одноразові. Крім того, лікарі обов'язково поцікавляться про те, що ви їли і чи готові до донорства. Тож Вашому здоров'ю нічого не загрожує. Не будьмо байдужими, адже півгодини часу і крапля крові може врятувати життя.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар