Через Кіровоградщину запускають ще один потяг до Харкова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото УНІАН

Із 2 листопада цього року залізницями України курсуватиме новий поїзд №127/128 Ковель – Харків, який з’єднає західні та східні регіони України. Маршрут пролягає через Знам’янку.

Інформує Перша електронна з посиланням на Укрзалізницю.

За маршрутом “Ковель – Харків” поїзд прибуватиме у Знам’янку о 4:36, а відправлятиметься о 4:56. У зворотньому напрямку – “Харків – Ковель” – зупинка поїзда буде з 20:00 до 20:21. Поїзд також проходить станції “Фундукліївка” (Олександрівка) та “Користівка” (с. Приютівка, Олександрійський район).

Розклад руху “Ковель – Харків”:

Розклад руху “Харків – Ковель”:

“У складі поїзда передбачено 8 плацкартних та 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. Продаж квитків на цей поїзд уже відкритий, купейні квитки коштують від 254 грн та плацкартні – від 155 грн”, – йдеться у повідомленні.

Поїзд №127/128 Ковель – Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

«Поїзд 127/128 Ковель-Харків – це перший із низки поїздів, курсування яких буде призначене цьогоріч. Готуються такі нові напрямки: Івано-Франківськ – Костянтинівка, Одеса – Лисичанськ, Одеса – Харків, Київ – Солотвино, Чернігів – Івано-Франківськ, Одеса – Рахів, Ужгород – Лисичанськ».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар