Школярам Кропивницького відкриватимуть секрети програмування

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Школа програмування Ш++ у рамках Європейського тижня коду проводитиме заняття для школярів різного віку. З 16 по 21 жовтня всі, хто бажає познайомитись з програмуванням, зможуть пройти заняття, які проводитимуть практикуючі програмісти.

Представниця Ш++ Ірина Іванова розповіла Першій електронній, що теми підібрано для школярів різного віку. Тут будуть і основи кодингу, і створення сайтів, і мови програмування. А під час знайомства з “Linux Hacking” учасники тренінгу будуть з’ясовувати, чи можна жити без Windows.

16, 18 жовтня о 13:00 та 21 жовтня о 13:00 для найменших будуть викладати Scratch. Основи програмування, які на яскравих прикладах покажуть суть кодингу.

17 та 19 жовтня о 16:00 можна буде дізнатися, як створюються сайти. Що для цього потрібно? Які мови програмування та можливості для веб програмістів.

20 жовтня о 16:00 школярам розкажуть і покажуть розкажуть Linux Hacking. Питання, яке буде вирішуватися: Чи можна жити без Windows?

Всі заняття проводять практикуючі програмісти.
Обрати тему і дату заняття можна тут.

Адреса: провулок Василівський, 10 5 поверх (приміщення на Набережній, де раніше був Smart House)

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня, з 10:00 до 16:00 у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбуватимуться міська акція «День коду в Кропивницькому». У програмі – біоміметика, паперове програмування, презентація робототехніки, ІТ-поєдинки та зустріч із викладачами та студентами профільних навчальних закладів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар