Кропивницький патрульний взяв участь у міжнародному марафоні у Києві

Лейтенант патрульної поліції Кропивницького Сергій Ткаченко

Цими вихідними в столиці України пройшов восьмий міжнародний марафон Wizz Air City Marathon 2017. До спортивного заходу долучився лейтенант поліції Сергій Ткаченко. Завжди цілеспрямований патрульний є постійним учасником Марафонських забігів.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Першу свою дистанцію Сергій подолав у 2013 році, з тих пір намагається не пропустити жодного такого заходу. А в цьому році навіть став одним з ініціаторів проведення Марафонського забігу в Кропивницькому.

«Такі забіги дуже атмосферні і видовищні. Тож не дивно, що з кожним роком кількість учасників зростає. Цього року зафіксована рекордна кількість бігунів – понад 12 000. До того ж, маршрут заходу пролягає через найбільш мальовничі вулиці і проспекти Києва, тому це гарна нагода отримати ще й естетичне задоволення від бігу.

Особисто для мене участь у подібному заході – це чергове випробування, коли тіло каже «ні», а воля стверджує «так» і ти метр за метром, всупереч правилам збереження енергії долаєш дистанцію. Перемога над собою – це значно більше, ніж перемога над суперником», – ділиться враженнями патрульний.

Сергій Ткаченко своїми спортивними результатами задоволений, він пробіг 5 кілометрів за 22 хвилини. Наразі Сергій готується до чергового Марафону, який відбудеться наприкінці жовтня у Львові.

Читайте також: Патрульний Кропивницького взяв участь у міжнародному напівмарафоні

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар