Під час купівлі палива для нових автобусів у Кропивницькому зекономили 200 тис. грн

Сьогодні, 9 жовтня, у системі електронних закупівель ProZorro відбувся аукціон, згідно з яким визначився переможець у тендері на закупівлю талонів на 40 тис. літрів дизпалива для нових автобусів. Торги із пропозицією 760 тис. грн виграло кропивницьке підприємство ТОВ “Титан-Кіровоград”. Переможець під час аукціону знизив ціну на 200 тис. грн від очікуваної вартості.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку закупівлі у системі електронних закупівель ProZorro.

Згідно з умовами тендеру КП “Електротранс” закупить талони на 40 тис. літрів дизпалива номіналом – 10, 20, 30, 40 л. Постачальник повинен мати не менше 2-х АЗС на території міста Кропивницький на відстані не більше 8 км від адреси покупця. А КП “Електротранс” розташоване на просп. Університетський, 3.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, ТОВ “Титан-Кіровоград”, яке виграло аукціон, зареєстроване у м. Кропивницькому за адресою вул. Покровська, 48. Засновником та кінцевим отримувачем вигоди є Грицай Микола Дмитрович, керівником – Радіонова Тетяна Степанівна.

Основним видом діяльності ТОВ “Титан-Кіровоград” є оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Також підприємство займається роздрібною торгівлею пальним.

В аукціоні також брали участь ТОВ “Техойл ТК”, ТОВ АЛЬЯНС ЕВОЛЮШН та ПП “ОККО КОНТРАКТ”. Але їх пропозиції виявилися дорожчими.

Якщо переможця торгів кваліфікує тендерна комісія, економія на закупці пального складе 200 тис. грн.

Раніше керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко підтвердив Першій електронній, що це дизпаливо закупляють для виходу на маршрути нових великогабаритних автобусів МАЗ, які Електротранс придбав у кількості 20 штук. За його словами, цього палива має вистачити на місяць курсування автобусів.

Нагадаємо, 26 вересня, кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” відмінило тендер на закупівлю талонів на 40 тис. літрів дизпалива для нових автобусів, який 19 вересня був оголошений у системі ProZorro. Натомість наступного дня було оголошено про нову процедуру закупівлі, але вже з вищою очікуваною вартістю – замість 820 тис. грн у новому тендері вказано вже 960 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар