Попри здорожчання газу на заправках вартість проїзду в громадському транспорті Кропивницького не зросте

Керівники фірм-перевізників та начальник управління транспорту спростували інформацію про те, що у Кропивницькому знову збираються підвищувати тариф на проїзд у громадському транспорті. За словами підприємців, хоч і зросла вартість газу, яким заправляються автобуси, ніяких змін вартості проїзду не буде.

Про це вони заявили сьогодні, 2 жовтня, під час наради у міськраді.

Начальник управління транспорту міської ради Олександр Вергун також підтвердив слова директорів фірм-перевізників.

“Від перевізників питання про підвищення тарифу не піднімалося. Єдине, учора ми говорили з директорами, що на 1,60 грн піднялася вхідна ціна за кубометр газу. Ніякої інформації про те, що будуть подаватися розрахунки на підвищення ціни за проїзд не було”, – наголосив керівник транспортного управління.

Представники підприємств, які обслуговують міські маршрути розповіли, що днями власники газозаправних станцій у Кропивницькому намагалися підвищити вартість газу на 1,60 грн, проте унаслідок переговорів з ними вдалося відстояти підвищення ціни на газ лише на 1 грн на кожному кубометрі.

Інформація про можливе підвищення вартості проїзду у міському пасажирському транспорті з’явилася сьогодні зранку на сторінках низки електронних ЗМІ. Усі вони посилалися на слова міського голови Андрія Райковича, які той нібито сказав під час апаратної наради.

Нагадаємо, у лютому 2017 року у Кропивницькому відкорегували тариф на проїзд у громадському транспорті міста. Проїзд у більшості маршруток міста став коштувати 4.50 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар