На кількох ділянках доріг Кіровоградщини затримується ремонт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На кількох об’єктах ремонтні роботи доріг йдуть зі значним відставанням від графіку. Підрядники пояснюють це тим, що десь треба витримувати цемент, бо того вимагає технологія, а десь затримки стаються через бюрократію під час замовлення матеріалів, а в когось виник кадровий голод.

Як повідомляє прес-служба САД, темпи проведення робіт було основним питанням порядку денного щотижневої наради начальника Служби автодоріг Вадима Коюденка та керівників структурних підрозділів та підрядних організацій. Як виявилося, на кількох об’єктах роботи йдуть зі значним відставанням від графіку.

“Ми завершуємо сезон. Погода скоро зіпсується, тому треба максимально ефективно скористатися останніми сонячними днями і завершити роботи з укладання верхніх шарів покриття, – наголосив Вадим Коюденко. – Ви маєте зобов’язання згідно договору, маєте об’єми і терміни, тож я вимагаю, щоб ви всі їх дотримувалися. Ми роботи фінансуємо, ми йдемо вам на зустріч, ми готові сприяти у вирішенні поточних проблем, втім ви повинні більш серйозно підходити до виконання поставлених завдань”.

Підрядники ж в свою чергу обґрунтували затримки з просуванням ремонтів. Десь треба витримувати цемент, бо того вимагає технологія, а десь перепоною є банальна бюрократія на шляху замовлення матеріалів, а в когось виник кадровий голод. Та у підсумку зійшлися на тому, що хоча причини затримок і об’єктивні, темпи треба прискорити і завершити роботи на об’єктах до завершення сезону.

Нагадаємо, цього року в Кіровоградській області проводиться поточний середній ремонт одразу на кількох дорогах ділянками, ведеться реконструкція шляхопроводу та нове будівництво об’їзної дороги м. Знам’янка.

Поточний середній ремонт на дорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка, який виконує ДП «Кіровоградський облавтодор» планують завершити до 20 вересня.

Як повідомляла САД у Кіровоградській області, розпочався поточний середній ремонт дорогидержавного значення Н-01 Київ-Знам’янка км 241+622 – км 244+647 у червні цього року. А наприкінці липня бригади робочих Олександрійського райавтодорогу, філії ДП «Кіровоградський облавтодор» вже почали вкладати вирівнюючий шар асфальтобетону.

20 червня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине. В ході перевірки він зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.

Під час візиту прем’єр-міністра Володимира Гройсмана у Миколаїв, 17 серпня, глава Уряду разом із главою Державного агентства автомобільних доріг Славоміром Новаком розповіли про плани щодо ремонту траси “Миколаїв-Кропивницький”. Дорогу хочуть зробити бетонною, а до робіт приступити наступного року.

Уряд України восени внесе дорогу Миколаїв – Кропивницький до плану капітального ремонту на найближчі роки.

На Кіровоградщині завершується ремонт 33-х км дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Поширити:

Залишити коментар:

коментар