На Донеччині поховали десантника, якого вбили у Кіровоградській області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Мирнограді на Донеччині попрощалися з військовослужбовцем 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, якого застрелив товариш по службі під час військових навчань на Кіровоградщині. Бійцю було лише 23. Без батька залишились двоє малолітніх дітей.

Інформує Перша електронна з посиланням на 5 канал.

23-річний Ігор Тимофеєв працював на шахті прохідником, але півтора року тому за контрактом пішов захищати країну від бойовиків. Кілька місяців прослужив у зоні АТО. Нещодавно його бригада повернулася в розпорядження військової частини на ротацію. Під час навчань хлопця було смертельно поранено.

Попрощатися з Ігорем Тимофеєвим прийшли сотні мешканців Мирнограда, бойові побратими, керівництво міста та військкомату. Без батька залишилися двоє малолітніх дітей.

“Хороший хлопець був. Одружився раненько – у 18 років. Все було, як належить. Дітки народилися, працював на шахті імені Стаханова. Зі Стаханова пішов і вирішив захищати нашу Батьківщину. А далі все, як вийшло”, – розповідає друг родини Людмила Дикань.

Висловив співчуття і побратим загиблого:

“Ігоря, скільки ми служили разом, знаю, як людину гідну, доброго друга, надійного товариша. Вічна пам’ять, вічна слава тобі, друже!” – зазначив військовослужбовець 25-ї повітряно-десантної бригади ЗСУ Олег Нестеренко.

ФОТО інтернет-видання “Вчасно”

Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 01Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 02Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 03Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 05Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 06Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 07Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 08Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 09Із загиблим на стрільбах десантником 25-ї бригади Тимофєєвим попрощалися в Мирнограді 10

Нагадаємо, двоє десантників дніпровської 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України трагічно загинули на Кіровоградщині 10 вересня.

Як виявилося, десантників застрелив їх побратим. Близько 22:40 на території однієї з військових частин Кіровоградщини військовослужбовець у військовому званні «солдат» здійснив 2 короткі черги у напрямку двох військовослужбовців цієї ж частини, які виконували тренувальні вправи. Він здійснив 2 короткі черги у їх напрямку, і внаслідок отриманих вогнепальних поранень старший сержант та солдат загинули на місці події.

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Кропивницького ВП ГУ НП в Кіровоградській області та співробітниками відділення ВСП м. Кропивницький Миколаївського ЗВ ВСП оглянули місце події, допитали свідків. Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманій особі підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Учора, 13 вересня, в останню путь провели Олексія Озерова, який також загинув на Кіровоградщині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар