БУРівці приїхали у Світловодськ

Фото: Dmytro Zazulyak

Учора, 18 червня, мандрівний волонтерський табір “Будуємо Україну разом” (БУР) приїхав у Світловодськ. До міста завітали волонтери з усієї України, а також США, Білорусі та Нідерландів.

Сайт “Світловодськ” повідомляє, що табір діятиме на території Світловодська до 2 липня. За цей час учасники проекту мають відремонтувати помешкання трьох родин, обраних координаторами проекту з числа сімей учасників АТО та багатодітних родин у Світловодську, Павлівці та селі Кривуші Кременчуцького району, а також допомогти у створенні муралу та в облаштуванні території громадського простору.

Долучитися можна за телефоном 068 99 02 760 (Тетяна) чи заповнивши анкету.

Сторінка події у Facebook.

Майстер-клас "Роби, як Вуйко Бо", або табір у Світловодську оголошуємо відкритим ????#workhard #бур #бур_світловодськ #будуємоукраїнуразом #lef #лоф

Опубліковано Будуємо Україну Разом 18 червня 2017 р.

Перша електронна уже неодноразово розповідала про креатив волонтерів проекту “Будуємо Україну разом”. Вперше  “БУРівці” приїздили у Кропивницький у листопаді минулого року. Тоді активісти Львівської освітньої фундації оглянули об’єкти та обрали місця, які будуть відремонтовані під час таборівки. Згодом волонтери оголосили конкурс – кропивничани могли запропонувати свої ідеї для покращення міста, які розглядалися як потенційні об’єкти. У лютому цього року проект “Будуємо Україну разом (БУР)” Львіської освітньої фундації знову приїхав у Кропивницький, аби остаточно затвердити об’єкти, які будуть відреставровані під час травневої таборівки. Проект “Будуємо Україну разом” базуватимеься у Кропивницькому з 7 по 21 травня. За цей час 25 волонтерів з різних куточків України та місцеві активісти планують попрацювати на декількох об’єктах. Серед яких ремонт у кількох будинках та малювання муралу на кропивницькому “колізеї”.

Читайте також про те, як волонтери завітали до студії Першої електронної та розповіли, чим вони займаються, як з’явилася їхня організація, що побачили у Кропивницькому. А також розповіли кілька цікавих історії: як до них приїхали волонтери з Москви та як вони вчили американців пити компот.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар