У Кропивницькому вчергове намагаються зменшити пороги закупівель з використанням ProZorro

зображення: сторінка "Система публічних електронних закупівель ProZorro" у Фейсбуці

На офіційному сайті міської ради Кропивницького з’явився проект рішення міськради № 1125 “Про проведення допорогових закупівель”, яким планується встановити обов’язковість проведення публічних закупівель в системі ProZorro починаючи від 50 тисяч гривень.

Як повідомляє Dozorro з посиланням на сайт «Златопіль», в проекті окрім усього іншого виписано порядок дій у разі неможливості здійснити закупівлі із використанням «ProZorro».

У такому разі керівник підрозділу, що здійснює закупівлю, повинен буде скласти доповідну на ім’я міського голови, а той, у свою чергу, кожного разу видавати окреме розпорядження «Про проведення закупівлі без застосування електронної системи закупівель «Prozorro» та публікувати його в спеціальному розділі сайту міськради «Розпорядження міського голови про проведення закупівель».

Нагадаємо, у Кропивницькому вже декілька разів намагалися знизити поріг використання системи ProZorro під час закупівель. Проте, ініціативи депутата Олександра Цертія декілька разів не знаходили підтримки більшості депутатів.

Депутати міськради Кропивницького відмовились знижувати поріг закупівель через Prozorro

У Кропивницькому депутати відмовились зобов’язати виконавчі органи проводити тендери через “Prozorro” від 30 тис. грн

Поширити:

Залишити коментар:

коментар