15 березня поїзд Єднання України зробить зупинку у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: УНІАН

Поїзд  Єднання України «Труханівська Січ» 9 березня урочисто вирушив із Києва. У Кропивницькому поїзд зробить зупинку 15 березня.

Проект розпочав свою роботу в Києві, де попрацює три дні, а потім п’ятий поїзд «Труханівська Січ» 12 березня зустрічатимуть мешканці Коростеня, 13 березня – Житомира, 14 березня – Умані, 15 березня – Кропивницького.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі Укрзалізниці, на станцію “Кропивницький” поїзд “Труханівська Січ” прибуде майже о шостій ранку і пробуде до вечора.

Коли стартує програма та чим дивуватиме патріотичний потяг читайте на Першій електронній згодом.

16 березня  поїзд прибуде до Полтави, 17 березня – до Харкова, 18 березня – до Сум, 19 березня – до Глухова, 20 березня – до Крут, 21 березня – до Чернігова, 22 березня – до Славутича, 23 березня – до Яготина та на 24 березня заплановане повернення до Києва.

“Упродовж 16 днів, з 9 по 24 березня, пасажири цього поїзда – волонтери, студенти, громадські діячі та військові зі східних та західних областей – подорожуватимуть містами країни. Молодь, яка піклується про своє майбутнє, поїде налагоджувати прямий діалог з однолітками в містах за маршрутом потяга та вчитися спілкуванню з органами влади”, – повідомляється на сайті Укрзалізниці.

Укрзалізниця підтримує всеукраїнську акцію «Потяг Єднання України «Труханівська Січ» та вже вп’яте надає поїзд для активістів патріотичного руху:

“Акція ініційована волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки національної єдності. Мета заходу – сприяти консолідації суспільства та взаєморозумінню мешканців різних куточків України, піднесенню патріотичного духу українців, а також популяризація національної культури”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар