У Кропивницькому “Златопільський” хліб замінять “Козацьким”

У Кропивницькому від завтра припинять продаж одного з найпопулярніших сортів хлібу – “Златопільський”. Замість нього пропонують новий – “Козацький”.

Про це сьогодні, 7 березня, під час прес-конференції у міськраді повідомила директор ТОВ “Кіровоградхліб 2014” Владлена Умнова. Сталося так через дефіцит борошна ІІ сорту, яке входило до складу хліба “Златопільський”.

“Із завтрашного дня люди не зможуть придбати хліб у складі якого є ІІ сорт борошна. Це сталося через те, що наше підприємство, як і багато підприємств України, відчувають дефіцит борошна ІІ сорту.

Це дуже важливо, адже наш хліб “Златопільський” займає 3 позицію за об’ємами продажу. У нас немає зараз логістичної можливості купувати борошно ІІ сорту. Та й об’єми реалізації зараз дуже знизилися.

Замість цього хліба ми запропонували новий продукт – хліб “Козацький”. Але він вже буде не пшеничним, а житньо-пшеничним. Його ціна буде 8 грн 40 коп.”, – розповіла Владлена Умнова.

Зазначимо, що “Златопільський” хліб коштував 6 грн.

За словами директора підприємства, новий “Козацький” хліб зовні буде дуже схожий на “Златопільський” і важитиме так само 750 грамів.

Читайте також:

Чому у Кропивницькому подорожчав хліб

Поширити:

Залишити коментар:

коментар