Мешканець Кіровоградщини скоїв вбивство і сховав тіло на покинутому подвір’ї

На Кіровоградщині поліцейським вдалося розкрити вбивство минулих років.

За попередніми даними, 32-річний мешканець одного з сіл Олександрівського району під час сварки спричинив тілесні ушкодження своєму знайомому. Тіло небіжчика зловмисник сховав на покинутому подвір’ї. Протягом довгого часу потерпілого вважали безвісти зниклим. Коли ж стало відомо про його загибель, правоохоронцям вдалося встановити підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину.

До того, чоловік вже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців і притягувався до відповідальності за скоєння крадіжок та нанесення тілесних ушкоджень. У день, коли сталася пригода, зловмисник зустрівся з 28-річним односельцем та оскільки, з його слів, обидва перебували у нетверезому стані, досить швидко затіяли сварку. В ході перепалки підозрюваний вхопив шмат електричного дроту та здавив нею шию опонента.

Зрозумівши, що сталося непоправне, зловмисник користуючись тим, що поруч не було жодного свідка, затягнув тіло на територію покинутого двору, де і сховав.

Загиблого знайшли згодом. На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу. Незважаючи на те, що після пригоди пройшов деякий час, досвідченим оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного.

32-річний односельчанин потерпілого сподівався, що йому вдалося уникнути відповідальності за скоєне, та після спілкування з поліцейськими врешті зізнався у злочині.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» за ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар