У ЦНТУ презентували план-схему території університету

Учора, 2 березня, в ЦНТУ представники Молодіжного парламенту презентували план-схему території університету й банер, на якому зазначені всі права студента.

Проект «Перша сходинка» мав на меті підготовку двох банерів: із картою університету (на якій буде зображено навчальні корпуси, гуртожитки та інші споруди і географічні об’єкти, що належать університету) та з інформацією про права студентів. Карта допоможе легко орієнтуватися в університеті та студмістечку студентам, працівникам та гостям університету. А другий банер допоможе студентам дізнатися про їхні права.

“Проект «Перша сходинка» є ініціативою самих студентів. Ми, адміністрація навчального закладу, не втручалися в роботу Молодіжного парламенту. Вони запропонували ідею по встановленню двох банерів, а ми підтримали її. Приємно бачити, коли студенти проявляють ініціативу й займаються громадською роботою. Ця карта допоможе орієнтуватися студентам-першокурсникам і абітурієнтам на території університету”, – зауважив ректор ЦНТУ  Михайло Черновол.

7
Фото з офіційного сайту ЦНТУ

DSC_1205

Поширити:

Залишити коментар:

коментар